Hesabım
    ‘Murder Mystery 2’nun Kadrosuna Önemli İsimler Katıldı

    Devam filminin kadrosu şekilleniyor

    Adam Sandler ve Jennifer Aniston, “Murder Mystery 2” için başka bir uluslararası hikayeye doğru giderken, Netflix, devam filmi için oyuncu kadrosunu tamamlamış gözüküyor. Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tony GoldwynAnnie Mumolo ve Zurin Villanueva, yeni filmin kadrosuna dahil oldu.

    “Murder Mystery”, Netflix için büyük bir hit oldu ve ilk 3 gün içinde 30,9 milyona yakın hanenin izlendiğini bildiren yayıncı için o zamanki izleyici rekorlarını kırdı. "Murder Mystery 2", James Vanderbilt'in yazdığı bir senaryodan Jeremy Garelick tarafından yönetilecek ve düzeltmeler Garelick tarafından yapılacak. Sandler ve Aniston, projeyi kendi şirketleri aracalığıyla çekecekler ve yapımcılık da yapacaklar.

    Mark Strong, özgeçmişinde "1917", "Tinker Tailor Soldier Spy", "Zero Dark Thirty", "Kingsman: The Secret Service", "Rock'n Rolla" ve "Shazam!" yer alan bir oyuncu ve en son Disney'in "Cruella" filminde Emma Stone ve Emma Thompson'ın karşısında rol aldı. “Inglorious Basterds” ve “Beginners”daki dikkat çekici performanslarıyla tanınan Laurent ise, kısa süre önce “The Mad Woman’s Ball”da rol aldı ve Michael Bay'in yönettiği Netflix aksiyon filmi “6 Underground”da Ryan Reynolds'la birlikte oynadı.

    “Queen & Slim”deki çıkış rolünün ardından Turner-Smith, Michael B. Jordan'la birlikte “Without Remorse”ta ve Colin Farrell ile “After Yang”da rol aldı. Kısa süre önce Channel 5/AMC plus mini dizisindeki Anne Boleyn rolündeki performansıyla NAACP Image Award adaylığı kazandı. Goldwyn, şu anda filmin Will Smith liderliğindeki ödüllü oyuncu kadrosunun bir parçası olarak “King Richard” ve Nat Geo'nun Hulu'da yayınlanan “The Hot Zone: Anthrax” filminde rol alıyor.Verma, en çok Hulu'nun “Plan B” ve Amazon'un “The Big Sick”i ile tanınır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top