Hesabım
    Riddler'ın Hedefinde Batman Değil, Bruce Wayne Var!

    "The Batman"in yeni yayınlanan bir tanıtım videosunda, Riddler'ın Bruce Wayne'in peşinde olduğu görülüyor.

    Robert Pattinson'ın başrolde yer aldığı The Batman'in vizyona girmesine sayılı günler kala, filmden paylaşılan tanıtım videolarının ve görsellerinin sayısı da artıyor. Son olarak bir tanıtım videosu, filmle ilgili ilginç bir detayı ortaya çıkardı.

    Filmde, Batman'in karşısına çıkacak düşmanlardan biri Paul Dano tarafından canlandırılan "The Riddler" karakteri olacak. Riddler, isminin anlamı olan "Bilmececi"ye yakışır bir biçimde, planlarına bilmeceler dahil etmekten zevk alan ve yetkililerin çözmesi için ipuçları bırakan bir suç dehasıdır.

    Resmi Warner Bros. Endonezya YouTube kanalında paylaşılan "Game" adlı tanıtım videosu, Robert Pattinson'ın Batman'inin "Beğen ya da beğenme, artık bu Riddler'ın oyunu" demesiyle başlıyor ve daha sonra üstte "Gotham Hakkındaki Gerçek" yazan, resimlerle kaplı bir duvarın görüntüsüne ve bir dizi aksiyon sahnesine geçiş yapıyor.

    Riddler'ın "küçük bulmacaları her zaman sevdiğini" söyleyen sesini duymamızın ardından Komiser Jim Gordon'ın (Jeffrey Wright), Riddler'in sıradaki kurbanının Bruce Wayne olduğunu keşfettiğini görüyoruz. Video, Riddler'ın "Acımasız, şiirsel ya da kör olabilir. Ama reddedildiği zaman şiddet içeriyor..." diyen bir bilmecesiyle ve Batman'in verdiği yanıt ile sona eriyor: "Cevap: Adalet"

    Yönetmen Matt Reeves, kısa süre önce verdiği bir röportajda filmdeki Riddler'ın gerçek bir seri katil olan Zodiac Katili'nden esinlendiğini açıklmıştı. Gotham'ın önemli isimlerini, toplumun direkleri olan insanları öldüren Riddler'ın karşısında ise daha çok dedektif yanıyla öne çıkan bir Batman göreceğiz. The Batman 4 Mart'ta sinemalarda!

    İşte Warner Bros. Endonezya tarafından paylaşılan video:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top