Hesabım
    Ivory Aquino, DC Evreni'nin İlk Trans Karakterini Canlandıracak

    HBO'nun "Batgirl" filminin kadrosuna katılan Aquino, Alysia Yeoh karakterine hayat verecek.

    When We Rise, LapsisLingua Franca gibi yapımlarda rol alan Ivory Aquino, HBO Max'te yayınlanacak olan Batgirl filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Aquino, Batgirl / Barbara Gordon'ın ev arkadaşı olan Alysia Yeoh karakterini canlandıracak.

    Kendisi de trans olan Ivory Aquino, DC Comics çizgi romanlarından uyarlanan bir filmde yer alan ilk trans karakteri canlandırmış olacak. İlk olarak 2011 yılında Gail Simone tarafından yazılan Batgirl çizgi romanında okurların karşısına çıkan Alysia Yeoh, ana akım bir çizgi romanda, çağdaş bir bağlamda yazılmış ilk büyük transseksüel karakterdi.

    Batgirl filminin çekimleri İskoçya'nın Glasgow şehrinde devam ediyor. Film, Gotham Polis Komiseri James Gordon'ın kızı olan Barbara Gordon'ın Batgirl'e dönüşme hikayesini anlatacak. Batgirl rolünde Leslie Grace'i izleyeceğiz. Komiser Gordon'a ise, aynı karakteri Justice League filminde de canlandıran J.K. Simmons hayat verecek. Böylece filmin Zack Snyder'ın yönettiği Justice League filmi ile bağlantısı olacak.

    Michael Keaton'ın da 30 yıl sonra yeniden Batman olarak izleyici karşısına çıkacağı projede aynı zamanda Firely karakterini canlandıracak olan Brendan Fraser ve rolü açıklanmayan Jacob Scipio yer alıyor. Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen Batgirl'ün yayın tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top