Hesabım
    John Krasinski ve Steve Carell Yeniden Bir Arada!

    John Krasinski'nin yöneteceği "IF" adlı filmin kadrosunda ayrıca Ryan Reynolds ve Phoebe Waller-Bridge yer alıyor.

    Büyük çıkışını NBC'nin The Office dizisiyle yapan John KrasinskiA Quiet Place filmleriyle yönetmenlikteki başarısını da ispatladı. Krasinski şimdi bir komedi filmi çekmeye hazırlanıyor ve The Office'teki rol arkadaşı Steve Carell ile yeniden bir araya geliyor.

    "IF" adındaki filmin senaryosunu da Krasinski yazıyor. Filmin, konusu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama filmin Krasinski'nin, çocukluk hayallerini yeniden keşfetme yolculuğu ile ilgili orijinal bir fikrine dayandığı biliniyor.

    "IF", zengin oyuncu kadrosuyla şimdiden heyecan uyandırıyor. İlk olarak adı "Imaginary Friends" (Hayali Arkadaşlar) olarak açıklanan filmde Ryan Reynolds'ın rol acağı duyurulmuştu. Son olarak Free Guy ve Netflix yapımı Red Notice filmlerinde izlediğimiz Reynolds'ın ardından, projeye komedi filmlerinin ve dizilerinin aranan ismi Steve Carell eklendi.

    IF'in oyuncu kadrosunda ayrıca Fleabag dizisinin yaratıcısı ve oyuncusu Phoebe Waller-BridgeKilling Eve dizisinde Carolyn Martens karakterini canlandıran ve Harry Potter filmlerindeki Petunia Teyze rolüyle hafızalara kazınan Fiona Shaw, Louis Gossett Jr.Cailey Fleming ve Alan Kim yer alıyor.

    2019 yılında, proje ilk açıklandığında John Krasinski'nin filmde rol de alacağı duyurulmuştu, fakat şu anda Krasinski kamera önüne geçecek mi yoksa sadece yönetmen koltuğunda mı oturacak bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top