Hesabım
    Korku Filmi "The Cursed"den Fragman Yayınlandı

    Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan filmin adı "Eight for Silver"dı ancak "The Cursed" olarak değiştirildi.

    LD Entertainment, Sean Ellis'in yazıp yönettiği korku filmi The Cursed'den (Eight for Silver) fragman paylaştı ve filmin 18 Şubat'ta vizyona gireceğini duyurdu. Dünya prömiyerini yaklaşık bir yıl önce, 30 Ocak 2021 tarihinde Sundance Film Festivali'nde yapan film, daha sonra İspanya'da Sitges Film festivali'nde ve Polonya'da Camerimage Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi.

    Oscar ve BAFTA adayı Sean Ellis'in imzasını taşıyan film, 1800’lü yıllarından sonunda geçen bir hikayeyi anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Logan, The Host gibi filmlerde rol alan Boyd HolbrookPride and PrejudiceSherlock Holmes gibi filmlerde izlediğimiz Kelly Reilly ve Rogue One: A Star Wars StoryRush gibi filmlerde oynayan Alistair Petrie yer alıyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: John McBride (Boyd Holbrook), ormanda cesedi bulunan 14 yaşında bir çocuğun bir insan tarafından mı yoksa bir canavar tarafından mı öldürüldüğünü bulmakla görevlendirilen bir patalogdur. Haberi duyan Seamus Laurent (Alistair Petrie) ve eşi Isabelle (Kelly Reilly), patoloğu evlerinde misafir etmeye karar verir. Çift, ölen çocuğun arkadaşı olan oğullarının da iki haftadır kayıp olduğunu John ile paylaşır. Çılgına dönen ve kızının da kaybolmasından korkan Isabelle, John’un gelişiyle bir nebze rahatlar. John ise gizemi çözmeden önce karanlık geçmişindeki korkularla yüzleşmelidir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top