Hesabım
    Kevin Macdonald'ın Yöneteceği Biyografi Filmi "The Iceman"de Joseph Fiennes Rol Alacak

    Film, dünya rekoru sahibi maceraperest Wim Hof'un hayatını anlatacak.

    Oscar ödüllü yönetmen Kevin Macdonald, aşırı soğuğa karşı dayanıklılığı nedeniyle Buz Adam olarak da anılan Wim Hof'un hayatını anlatan bir biyografi filmi çekmeye hazırlanıyor. "The Iceman" adındaki filmin başrolünde, Wim Hof'u canlandıracak isim ise başarılı oyuncu Joseph Fiennes olacak.

    Hollandalı motivasyon konuşmacısı ve ekstrem atlet Wim Hof, dünyanın en uzun buz banyosu da dahil olmak üzere 9 kez Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiştir. 2007 yılında Everest Dağı'na sadece şort giyerek çıkmayı denemiş ancak bu girişiminde başarılı olamamıştır. 2009'da ise aynı denemeyi Kilimanjaro Dağı'nda gerçekleştirmiş ve sadece şortla iki günde dağa tırmanmayı başarmıştır. Enteresan başarılarını, sık soğuğa maruz kalma, nefes alma teknikleri, yoga ve meditasyonun bir kombinasyonu olan Wim Hof ​​Metodu'na (WHM) bağlayan Hof, çeşitli tıbbi değerlendirmelere ve kitaplara konu olmuştur.

    Yönetmen Kevin Macdonald filmle ilgili olarak şu açıklamada bulunud: "Wim, korkunç bir travma geçirmiş - karısını kaybetmiş - ve bu deneyimle birlikte gelen depresyonla başa çıkmanın tamamen yeni bir yolunu bulan biri. Jeff Pope, mizah, insanlık ve duygularla dolu harika bir senaryo yazdı. Hollanda banliyöleriyle tanışıyoruz - çılgın numaralar dünyası, parçalanmış bir aile, bir aşk ilişkisi ve bir aydınlanma. Bu, dayanıklılık, ikinci şanslar ve insan vücudunun ve zihninin iyileşme konusundaki inanılmaz yeteneği hakkında bir film.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top