Hesabım
    Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın Rol Aldığı "Aşk Taktikleri" Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

    Aşk Taktikleri, 11 Şubat'ta Netflix'te!

    Netflix yapımı romantik komedi filmi "Aşk Taktikleri"nden ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerini sevilen oyuncular Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız paylaşıyorlar.

    "Aşk Taktikleri'nin yönetmen koltuğunda Kaderimin OyunuSefirin Kızı ve Sen Anlat Karadeniz gibi dizilerin de yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak oturuyor. Filmin senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alındı. Karamehmetoğlu daha önce İyi Günde Kötü Günde ve Bir Nefes Yeter gibi yapımların senaryolarını yazmıştı. Filmde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'a eşlik eden diğer oyuncular arasında Özgür Ozan, Doğukan Polat, Yasemin Yazıcı, Atakan Çelik, Deniz Baydar, Hande Yılmaz ve Ecem Atalay yer alıyor.

    Aşk Taktikleri, erkekleri tamamen çözdüğünü iddia eden bir blog yazarı bir erkeği kendisine kolayca aşık edebileceğine inanan ve bu süreçte yaşadığı her şeyi blog sayfasında yayınlamaya karar veren bir blogger ile bir kadını kendisine kolayca aşık edebileceği üzerine iddiaya giren, kadınları tamamen çözdüğünü düşünen çapkın bir reklamcının hikayesini anlatıyor. Birbirlerinin planlarından haberi olmayan çift, bir oyun olarak başlayan ilişkilerinde gerçek aşkı bulabilecekler mi? Bu sorunun cevabı 11 Şubat'ta Netflix'te...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top