Hesabım
    Arnold Schwarzenegger'den Gizemli Zeus Posteri

    Ünlü oyuncuyu Zeus rolünde mi izleyeceğiz?

    Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, Instagram hesabında kendisini Yunan Tanrısı Zeus olarak gördüğümüz bir poster paylaşarak hayranlarını meraklandırdı. Schwarzenegger'in "Şubat 2022'de Geliyor" açıklmasını yazdığı fotoğrafın yeni bir film projesi mi olduğu tartışılıyor.

    Son olarak 2019 yılında Terminator: Dark Fate filminde rol alan ve geçtiğimiz yıl yayınlanan "Superhero Kindergarten" adlı animasyon dizide seslendirme yapan Schwarzenegger'in çalışma takviminde böyle bir film yok. Schwarzenegger, David Sanberg tarafından yönetilen aksiyon komedisi Kung Fury: The Movie filmin çekimlerini tamamladı. Sırada rol alacağı "Utap" adlı casus dizisi, uzun yıllardır hayata geçirilmeye çalışılan Twins devam filmi "Triplets" ve "The Legend of Conan" ise henüz ön hazırlık aşamasında bulunuyorlar.

    Dolayısıyla, Arnold Schwarzenegger'in karşımıza Zeus olarak çıkacağı projenin 13 Şubat'ta yayınlanacak Super Bowl reklamlarından biri olacağı düşünülüyor. Her ne kadar yalnızca bir reklam filmi olsa da Hollywood'un en önemli aksiyon yıldızlarından biri olan Schwarzenegger'i Zeus rolünde görecek olmak hayranlarını meraklandırdı.

    Geçtiğimiz hafta birden fazla aracın karıştığı bir trafik kazası geçiren Arnold Schwarzenegger'in ve kazada yaralanan diğer kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu da açıklandı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top