Hesabım
    Tom Holland ve Mark Wahlberg'li "Uncharted"dan Yeni Fragman!

    Popüler video oyunundan uyarlanan Uncharted, 11 Şubat'ta sinemalarda!

    Popüler video oyunu Uncharted'ın sinema uyarlamasından yeni bir fragman paylaşıldı. Başrollerini Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i olarak tanıdığımız ve serinin son filmi Spider-Man: No Way Home'da beğenilen bir performans ortaya koyan Tom Holland ve iki kez Oscar'a aday gösterilen usta oyuncu Mark Wahlberg'in üstlendiği Uncharted 11 Şubat'ta vizyona girecek.

    Uncharted'ın yönetmen koltuğunda; Venom, ZombielandGangster Squad gibi filmlere imza atan Ruben Fleischer yer alıyor. Senaryo ise Art MarcumMatt Holloway ve Rafe Judkins'ten oluşan bir ekip tarafından yazıldı. Filmde Tom Holland ve Mark Wahlberg'in yanı sıra Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Sophia Ali, Patricia Meeden ve Sarah Petrick gibi isimler rol alıyor.

    Oyunda anlatılan hikayenin daha öncesini anlatacak olan filmde, Tom Holland, oyunun ana karakteri olan Hazine Avcısı Nathan Drake'in genç hali olarak karşımıza çıkacak. Filmde Drake'in "Sully" ile yani Mark Wahlberg'in canlandıracağı Victor Sullivan karakteriyle nasıl tanıştığının hikayesini detaylı olarak izleyeceğiz.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Hazine avcısı Nathan Drake, efsanevi Güney Amerika altın şehri El Dorado'nun yerini bulabileceğine inanmaktadır. Kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan ile yola koyulan Nathan'ın planı, hırslı bir rakip tarafından keşfedildiğinde, altın şehir arayışı bir yarışa dönüşür. Nathan, baş düşmanının açgözlü entrikalarını ve planlarını engellemek ve El Dorado'ya ondan önce ulaşmak için tüm becerilerini kullanmak zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top