Hesabım
    "Spider-Man: No Way Home" Yeni Bir Rekora İlerliyor

    Film, vizyondaki 7. hafta sonunda da ABD gişesinin bir numarasında yer almayı başardı.

    Spider-Man No Way Home, vizyona girdiğinden bu yana ABD gişesinin en çok izlenen filmi olmayı başarıyor. Vizyondaki yedinci hafta sonunda 11 milyon dolar gişe hasılatı yapan filmin ABD'deki toplam hasılatı 736 milyon dolara ulaşmış durumda. 

    Spider-Man, şu anda ABD'de en çok hasılat yapan 4. film konumunda ancak yakın zamanda bu listede daha yukarılara çıkabilir, zira listede 3. sırada yer alan Avatar'dan yalnızca 24 milyon dolar geride. Filmin bu açığı, bu hafta içinde kapatacağı ve ABD'de tüm zamanların en çok hasılat yapan 3. filmi olacağı tahmin ediliyor. Film ayrıca, 1 milyar 739 milyon dolar küresel hasılat ile dünya çapında tüm zamanların en iyi gişe hasılatı elde eden 6. filmi.

    ABD gişesinin ikinci sırasında, Spider-Man'i bir hafta için de olsa tahtından indirmeyi başaran Scream yer alıyor. Vizyona girdiği ilk hafta sonunda gişenin bir numarası olan Scream, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ikinci sırada yer alıyor. Filmin üçüncü hafta sonu geliri 7.4 milyon dolar.

    Listenin üçüncü sırasında, 4.8 milyon dolar gişe hasılatı ile Sing 2 yer alıyor. Başarılı animasyon filminin ABD'deki toplam kazancı 134.5 milyon dolara ulaşmış durumda. Sing 2, pandemi döneminin en yüksek gişe hasılatı yapan animasyon filmi.

    ABD gişesinin dördüncü sırasında ise, geçen hafta olduğu gibi yine romantik dram filmi Redeeming Love yer alıyor. Hafta sonunda 1.9 milyon dolar kazanan filmin geliri ilk haftasına göre neredeyse yarı yarıya azalmış durumda. Listenin beşinci sırasında yer alan The King's Man filminin hafta sonu gişe geliri ise 1.8 milyon dolar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top