Hesabım
    Roland Emmerich İmzalı "Moonfall" Bu Cuma Vizyona Giriyor!

    Filmin başrollerinde Halle Berry, Patrick Wilson ve John Bradley yer alıyor.

    Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow2012 gibi aksiyon, macera ve bilim kurgu filmleriyle tanınan yönetmen, yapımcı ve senarist Roland Emmerich'in son filmi "Moonfall" 4 Şubat Cuma günü vizyona giriyor.

    Senaryosu Spenser CohenRoland Emmerich ve Harald Kloser'den oluşan bir ekip tarafından kaleme alınan bilim kurgu - aksiyon filmi Moonfall, Ay'ın yörüngeden çıkıp, Dünya'ya doğru yaklaşması karşısında insanların yaşadıklarını konu ediyor.

    Filmin başrollerinde, Oscar'lı oyuncu Halle Berry; InsidiousHard Candy gibi filmler ile tanınan Patrick Wilson ve Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Samwell Tarly rolüyle akıllarda kalan John Bradley yer alıyor. Yılın iddialı filmlerinden biri olan Moonfall'un oyuncu kadrosunda ayrıca Michael Pena, Donald Sutherland, Charlie Plummer, Wenwen Yu, Eme Ikwuakor gibi isimler bulunuyor.

    Moonfall'un konusu kısaca şöyle: Gizemli bir kuvvet, Ay'ı dünyanın çevresindeki yörüngesinden çıkarır ve onu Dünya'daki yaşamı yok edecek çarpışma rotasına savurur. Çarpışmadan sadece haftalar önce, dünya yok olmanın eşiğindeyken, NASA yöneticisi ve eski astronot Jo Fowler (Halle Berry), tüm insanlığı kurtaracak çözümü bulduğuna inanır. Fowler'ın söylediklerine inanan ise yalnıca geçmişinden tanıdığı astronot Brian Harper (Patrick Wilson) ve komplo teorisyeni K.C. Houseman (John Bradley) olur. Bu alışılmışın dışındaki, beklenmedik üç kahraman sevdiklerini geride bırakarak uzaydaki imkansız görev için yola çıkarlar, fakat yanlış görev için hazırlanmış olduklarını keşfederler...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top