Hesabım
    Kevin Costner, 19 Yıl Sonra Yeniden Kamera Arkasına Geçmeye Hazırlanıyor

    Costner, "Horizon" adlı Western filmini yönetmesinin yanı sıra filmin yapımcılığı ve başrolü de üstlenecek.

    Son olarak büyük beğeni toplayan Western dizisi Yellowstone ile izleyici karşısına çıkan aktör Kevin Costner, yeniden yönetmenlik yapmaya hazırlanıyor. 

    The Untouchables, JFKThe Bodyguard gibi unutulmaz Hollywood filmlerinin başarılı oyuncusu Kevin Costner, yönetmenli kariyerine 1990 yılında Dances With Wolves filmi ile başladı. Costner'ın aynı zamanda başrolü üstlendiği Western filmi 1991 yılının Akademi Ödülleri'nde En İyi Film Oscar'ını kazanırken, Kevin Costner'a da En İyi Yönetmen Oscar'ını getirdi. 

    Costner yönetmen koltuğuna ikinci kez, 1997'de The Postman filmi için oturdu ancak film Dances With Wolves kadar başarılı olamadı. Kevin Costner'ın yönettiği son film ise, Lauran Paine tarafından yazılan "The Open Range Men" romanından uyarlanan, 2003 tarihli Open Range filmi oldu. Costner yönettiği diğer filmler gibi Open Range'in de başrolünde yer aldı ve film eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not aldı.

    Kevin Costner, aradan geçen 19 yılın ardından yeniden yönetmen koltuğuna oturacak. "Horizon" adındaki Western film, Batı Amerika'nın, Amerikan İç Savaşı öncesindeki ve sonrasındaki 15 yıllık dönemini anlatan geniş ve çok yönlü bir yaklaşım benimseyecek. Costner filmin başrolünde yer alacak ve aynı zamanda yapımcılığını da üstlenecek. 

    Henüz filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler belli değil ancak cast çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı duyuruldu. "Horizon"ın çekimleri ise Ağustos ayında Utah'ta başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top