Hesabım
    Benedict Cumberbatch ve Laura Dern, Justin Kurzel'in Yeni Filminde Rol Alacaklar

    "Morning" adındaki bilim kurgu filmi, uyku ihtiyacının yok edildiği ve sürekli gündüzün yaşandığı bir gelecekte geçecek.

    Assassin's Creed, True History of the Kelly GangNitram gibi filmlere imza atan yönetmen Justin Kurzel'in yeni filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. 

    "Morning" adındaki filmin başrollerini Oscar'lı oyuncu Laura Dern ile A Quiet Place 2, Honeyboy, The Undoing gibi yapımlarda izlediğimiz genç oyuncu Noah Jupe üstlenecekler. Son olarak The Power of the Dog filmindeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Benedict Cumberbatch ise filmde bir yan karakteri canlandıracak.

    Filmin senaryosu, ilk uzun metraj film senaryosunu yazan Sam Stainer tarafından kaleme alındı. "Morning"in "insanlar arasındaki bağ, üretkenlik ve rüyaların ve anıların değişime ilham verecek gücü" hakkındaki hikayesi, Benedict Cumberbatch ve yapımcı Adam Ackland tarafından kurulan prodüksiyon şirketi SunnyMarch tarafından seçildi.

    "Morning", yeni bir hap sayesinde insanların uyku ihtiyacının ortadan kaldırıldığı ve yapay bir güneş sayesinde sürekli gündüzün yaşandığı bir gelecekte geçiyor. Film, toplumun genç kesiminin bu durumdan rahatsız olmasını ellerinden alınan rüya görme hakkını yeniden elde edebilmek için isyan çıkarmayı düşünmesini anlatıyor.

    Adam Ackland yaptığı açıklamada, "'Morning', üretkenlikle meşgul olmamızın bağlantı kurma, yas tutma ve sevme yeteneğimizi yok ettiği, bizimkinden çok da uzak olmayan bir gerçeklik hakkında neşeli, düşünceli ve meydan okuyan bir hikaye. Justin, Laura ve Noah tarafından yönetilen bu inanılmaz yetenekli oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibin Sam'in mükemmel orijinal senaryosunu hayata geçirmesini görmek için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top