Hesabım
    Saoirse Ronan ve "The Unforgivable" Filminin Yönetmeni Nora Fingscheidt Bir Araya Geliyor

    Oscar adayı oyuncu Saoirse Ronan, Amy Liptrot'un çok satan anı kitabı "The Outrun"ın film uyarlamasının kadrosuna katıldı.

    Amy Liptrot'un çok satan anı kitabı "The Outrun" sinemaya uyarlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, Sandra Bullock'lu Netflix filmi The Unforgivable'ın yönetmeni Nora Fingscheidt oturacak. Başrolde ise Atonement, BrooklynLady Bird ve Little Women filmlerindeki performanslarıyla 4 kez Oscar adayı olarak gösterilen başarılı oyuncu Saoirse Ronan yer alacak. 

    2015 yılında çıkan ve Türkçe'ye çevrilmemiş olan "The Outrun", rehabilitasyondan yeni bir çıkmış kadının çocukluğuna olan yolculuğunu anlatıyor. Rona, çocukluğunun geçtiği ve uzun yıllar ayrı kaldığı İskoçya'nın vahşi Orkney Adaları'ndaki koyun çiftliğine döner ve iyileşme yolculuğuna çıkarken çocukluk anılarını bir araya getirmeye başlar.

    Filmin senaryosu Nora Fingscheidt ve Amy Liptrot tarafından kaleme alınacak. Saoirse Ronan, başrolde yer almasının yanı sıra, yapım şirketleri Brock Media, Mogambo ve Almanya'dan Weydemann Bros. ile birlikte ortak yapımcılık görevini üstlenecek. 

    Film için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı. Bununla birlikte, Soirse Ronan ile Nora Fingscheidt ve Amy Liptrot ikilisi arasındaki işbirliği, film vizyona girdiğinde sinemaseverleri cezbetmesi muhtemel bir kombinasyon olarak dikkat çekiyor ve heyecanlandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top