Hesabım
    Matt Smith ve Morfydd Clark, "Starve Acre" Adlı Korku Filminin Kadrosuna Katıldı

    1700'lerde geçen doğaüstü korku filminin yönetmen koltuğunda Daniel Kokotajlo oturuyor.

    Doctor Who, The CrownLast Night in Soho gibi yapımlarda izlediğimiz Emmy adayı oyuncu Matt Smith ile Aşk ve Gurur + Zombiler, CrawlSaint Maud gibi filmlerde rol alan Morfydd Clark, "Starve Acre" adlı korku filminin başrollerini üstlenecekler. Andrew Michael Hurley tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlanacak olan filmi Daniel Kokotajlo yönetecek. 

    Doğaüsü bir korku filmi olan “Starve Acre” 1970'lerde İngiltere kırsalında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Bir zamanlar mutlu bir çift olan Richard ve Juliette, çocuklarının tuhaf bir şekilde davranmaya başlamasıyla kendilerini karmaşık bir durumun içinde bulurlar. Çocuklarının garipliği çiftin arasında bir uçurum oluşmasına neden olur. Bir arkeolog olan Richard, kendisini tamamen, topraklarındaki yaşlı meşe ağacının olağanüstü güçlerle dolu olduğu folklorik bir efsaneyi keşfetmeye adar. Juliette ise yerel bir topluluğa katılarak huzur bulmaya çalışır. Beklenmedik bir keşif çok geçmeden çiftin dikkatini çeker ve istemeden eve girmesine izin verilen karanlık ve uğursuz güçler, aralarında rahatsız edici bir yeniden bağlantı kurma olasılığı sunar.

    Filmin çekimlerinin bahar aylarında İngiltere'de başlaması bekleniyor. Matt Smith ve Morfydd Clark, aynı zamanda 2022'nin en çok merak edilen iki dizisinde rol alıyorlar. Bu yıl içerisinde Matt Smith'i Game of Thrones spinoff'u olan House of Dragon adlı dizide, Morfydd Clark'ı ise The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinde izleyeceğiz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top