Hesabım
    Jamie Dornan ve Gal Gadot Aksiyon Filmi "Heart of Stone"da Rol Alacaklar

    Jamie Dornan, Gal Gadot'lu Netflix filmi "Heart of Stone"un kadrosuna katıldı.

    Son olarak ödül sezonunun öne çıkan filmlerinden biri olan Belfast'ta rol alan ve beğenilen bir performansa imza atan Jamie Dornan, Gal Gadot'lu aksiyon filmi "Heart of Stone"un kadrosuna katıldı. Netflix ve Skydance ortak yapımı olan film Tom Harper (The Aeronauts, Peaky Blinders) tarafından yönetiliyor.

    "Heart of Stone"un senaryosu, Oscar adayı senarist Allison Schroeder (Hidden Figures) ve Greg Rucka tarafından kaleme alındı. Filmin konusuyla ilgili bir bilgi henüz paylaşılmadı fakat aksiyon ve gerilim türündeki filmin uluslararası bir casusluk filmi olacağı biliniyor. 

    Jamie Dornan, Kenneth Branagh tarafından yönetilen Belfast ile Critics Choice ve Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Oyuncu ödülüne aday gösterildi. Gal Gadot ise son olarak Netflix yapımı aksiyon filmi Red Notice'te Ryan Reynolds ve Dwayne Johnson ile birlikte rol aldı. Eleştirmenlerden geçer not alamayan film, Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen içeriği oldu. 

    Netflix ile Skydance daha önce Charlize Theron'un rol aldığı "The Old Guard" ve Ryan Reynolds'lı "6 Underground" filmleri için bir araya gelmişti. Yine Ryan Reynolds'un rol aldığı, 11 Mart'ta yayınlanacak olan bilim kurgu filmi "The Adam Project" de Netflix ve Skydance ortaklığı ile çekildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top