Hesabım
    Colin Farrell'lı Bilim Kurgu Filmi "After Yang"den Fragman

    Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan film büyük beğeni topladı.

    Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan, A24 yapımı bilim kurgu ve dram filmi "After Yang"in fragmanı paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda deneysel kısa filmleriyle ön plana çıkan ve 2017 tarihli Columbus filmi ile dikkatleri üzerine çeken Kogonada'nın oturduğu film, büyük beğeni topladı.

    Başrollerini Colin Farrell ve Jodie Turner-Smith'in üstlendiği After Yang, Alexander WeinsteinIn "Saying Goodbye to Yang" adlı kısa öyküsünden uyarlandı. Senaryoyu da Kogonada kaleme aldı. Film, robot çocukların yatılı bebek bakıcıları olarak satın alınabildiği bir dünyada geçiyor. After Yang, Steven Spielberg'in 2001 tarihli Yapay Zeka filmine duygusal açıdan bağlı bir devam filmi olarak değerlendiriliyor.

    Jake (Colin Farrell), kızının robot arkadaşı Yang'in (Justin H. Min) arızlanması üzerine onu tamir etmenin bir yolunu bulmaya çalışır. Yang, küçük kız kardeşinin kültürel mirasını öğrenmesine yardımcı olmak için programlanmış bir robottur. Yang'in tamir süreciyle uğraşan Jake, bu sayede karısı (Jodie Turner-Smith) ve kızıyla (Malea Emma Tjandrawidjaja) yeniden bağ kurmanın yollarını keşfeder.

    After Yang, Amerika'da 4 Mart'ta vizyona girecek ve Showtime üzerinden de dijital olarak yayınlanacak. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top