Hesabım
    Bilim Kurgu ve Aksiyon Filmi "Moonfall" Sinemalarda!

    Felaket filmlerinin ustası Roland Emmerich'in son filmi Moonfall sinemalarda izleyicileri bekliyor.

    Bilim kurgu ve aksiyon filmi Moonfall'un yönetmen koltuğunda, Independence DayGodzillaThe Day After Tomorrow2012 gibi aksiyon, macera ve bilim kurgu filmleriyle tanınan yönetmen, yapımcı ve senarist Roland Emmerich oturuyor. 

    Filmin başrollerini Oscar'lı oyuncu Halle Berry'nin yanı sıra, InsidiousHard Candy gibi filmler ile tanınan Patrick Wilson ve Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Samwell Tarly rolüyle akıllarda kalan John Bradley üstleniyor.  Moonfall'un oyuncu kadrosunda ayrıca Michael PenaDonald SutherlandCharlie PlummerWenwen YuEme Ikwuakor gibi isimler de yer alıyor.

    Senaryosu Spenser CohenRoland Emmerich ve Harald Kloser'den oluşan bir ekip tarafından kaleme alınan Moonfall, Ay'ın yörüngeden çıkıp, Dünya'ya doğru yaklaşması karşısında yaşananları anlatıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Gizemli bir kuvvet, Ay'ı dünyanın çevresindeki yörüngesinden çıkarır ve onu Dünya'daki yaşamı yok edecek çarpışma rotasına savurur. Çarpışmadan sadece haftalar önce, dünya yok olmanın eşiğindeyken, NASA yöneticisi ve eski astronot Jo Fowler (Halle Berry), tüm insanlığı kurtaracak çözümü bulduğuna inanır. Fowler'ın söylediklerine inanan ise yalnıca geçmişinden tanıdığı astronot Brian Harper (Patrick Wilson) ve komplo teorisyeni K.C. Houseman (John Bradley) olur. Bu alışılmışın dışındaki, beklenmedik üç kahraman sevdiklerini geride bırakarak uzaydaki imkansız görev için yola çıkarlar, fakat yanlış görev için hazırlanmış olduklarını keşfederler...

    Moonfall, sinemalarda izleyicileri bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top