Hesabım
    "Scream 6" Geliyor!

    Serinin, geçtiğimiz haftalarda vizyona giren 5. filminin yaratıcı ekibi yeni bir devam filmi için hazırlıklara başladı.

    Korku sinemasının üstadı Wes Craven tarafından yönetilen ilk Çığlık filmi 1996 yılında izleyiciler ile buluştu. Neve CampbellCourtney Cox ve David Arquette'nin başrollerini paylaştığı Çığlık filminin 1997, 2000 ve 2011 yıllarında üç devam filmi çekildi.

    Serinin beşinci ve Wes Craven tarafından yönetilmeyen ilk filmi "Çığlık" ise geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi. 2015 yılında hayatını kaybeden Wes Craven olmadan nasıl bir Çığlık filmi ortaya çıkacağı konusunda akıllarda soru işaretleri vardı. Ama Neve Campbell, Courtney Cox ve David Arquette'nin orijinal rolleriyle yeniden geri döndüğü film izleyenlerden geçer not aldı. Çığlık, vizyondaki ilk hafta sonunda, ABD'de aylardır gişenin bir numarasında yer alan Spider-Man: No Way Home'u tahtından indirmeyi de başardı.

    Bu başarının ardındaki yazarlar James VanderbiltGuy Busick ve yönetmenler Matt Bettinelli-OlpinTyler Gillett yeni bir devam filmi için yeniden bir araya geliyor. Paramount Pictures ve Spyglass'ın 6. Çığlık filmine yeşil ışık yaktıkları resmen duyuruldu. 

    Filmin çekimlerinin önümüzdeki yaz başlaması planlanıyor. Oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı ise henüz belli değil ancak Çığlık'ta hayatta kalmayı başaran karakterlerin 6. filmde de yer alacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top