Hesabım
    "Bergen"den İlk Fragman!

    Merakla beklenen Bergen filminden ilk fragman paylaşıldı.

    Arabesk müziğin önemli isimlerinden biri olan Bergen'in hayat hikayesini anlatan Bergen filminden ilk fragman paylaşıldı. Senaryosu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğundaysa Caner Alper ve Mehmet Binay oturuyor.

    Filmin başrolünde, Bergen'e hayat verecek isim Farah Zeynep Abdullah. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Erdal BeşikçioğluTilbe SaranAli Seçkiner AlıcıNergis ÖztürkŞebnem SönmezAhmet KayakesenNurcan ErenSuzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi isimler yer alıyor.Filmin müzikleri usta sanatçı Mazlum Çimen'e ait. Bergen'in yaratıcı yapımcılığını ise Mine Şenöz üstleniyor.

    Film, Bergen adıyla tanınan arabesk sanatçısı Belgin Sarılmışer'in hayatını anlatıyor. Yaşamında türlü zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan ve "Acıların Kadını" unvanıyla özdeşleşen Bergen, 1982'de çıkardığı ilk albümünün ardından arabesk müziğin önde gelen isimlerinden biri oldu ve yine 1982'de kocası tarafından yüzüne atılan kezzap sonucu iki gözünü de kaybetti. Daha sonra sol gözü görme yetisi kazandı. Bergen, sağ gözünün hasarı yüzünden, saçlarını sağ gözünün üzerine atmasıyla ve güneş gözlüğüyle olan imajıyla akıllarda kaldı.

    1986'da yayınladığı dördüncü stüdyo albümü "Acıların Kadını"nı ve kendi hayat hikayesini anlatan albümle aynı adlı filmde oynamasının ardından "Acıların Kadını" olarak anılmaya başladı.1989 yılında ise eski kocası tarafından vurularak öldürülen Bergen, sanat yaşamı boyunca "Sen Affetsen Ben Affetmem", "Kader Diyemezsin", "Benim İçin Üzülme", "Elimde Duran Fotoğrafın", "Neden Dönmesin?" gibi pek çok şarkı bıraktı.

    Orchestra Content’in yapımcılığını üstlendiği ve CJ ENM Türkiye’nin dağıtımcısı olduğu Bergen filmi 4 Mart'ta sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top