Hesabım
    Dakota Johnson, "Madame Web" Filminde Başrolde Oynayacak

    Sony, Venom ve Morbius'un ardından Spider-Man evreninde yer alan Madame Web karakterini de sinemaya uyarlıyor.

    Fifty Shades of Grey filmiyle büyük bir üne kavuşan; The Lost Daughter, SuspiriaThe Peanut Butter Falcon gibi filmlerde rol alan Dakota Johnson, Sony'nin Marvel evrenine giriş yapıyor.

    Spider-Man, Marvel çizgi romanlarından bir karakter olmasına rağmen film hakları Sony'nin elinde. Son yıllarda başta Tom Holland'lı Spider-Man üçlemesi olmak üzere Sony ve Marvel birlikte çalışıyorlar ve bu Spider-Man evrenini genişletmeye çalışıyorlar. Tom Hardy'nin Venom filmleri ve vizyon tarihi defalarca ertelenen Jared Leto'lu Morbius filminin ardından Sony şimdi de Madame Web karakterini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. Filmin başrolünde oynamak için Sony ile son görüşmeleri gerçekleştiren Dakota Johnson oynayacak.

    Senaryosu Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından yazılan filmi S.J. Clarkson yönetecek. Clarkson daha önce Marvel dizileri Jessica Jones ve Defenders'ın da yönetmenliğini üstlenmişti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler ve çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi bilgiler henüz paylaşılmadı.

    “Madame Web” çizgi romanları, kahin ve ileri görüşlü bir mutant olan Cassandra Webb'in maceralarını takip ediyor. Webb, onu örümcek ağına benzeyen bir yaşam destek sistemine bağlanmaya zorlayan sinirsel bir kas hastalığı olan yaşlı bir kadındır. Genellikle Marvel çizgi roman evreninde destekleyici bir karakterdir ve kesinlikle suçla savaşan biri değildir,

    lik olarak 1980'de yayınlanan "The Amazing Spider-Man" #210'da göründü ve Örümcek Adam'ın kaçırılan bir kurbanı bulmasına yardım etmek için çalıştı. Cassandra Webb, bir noktada, Avcı Kraven'in kadın enkarnasyonu tarafından da öldürülür, ancak güçlerini, bir sonraki Madame Web olan Julia Carpenter adlı çizgi romandaki başka bir karaktere aktarır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top