Hesabım
    "Jackass Forever" ABD Gişesinin Zirvesine Yerleşti!

    Haftalardır gişenin bir numarası olan Spider-Man: No Way Home, üçüncü sıraya geriledi.

    11 yıl sonra bir araya gelen Jackass ekibinin her zamanki gibi birbirinden saçma, komik ve tehlikeli şovlara imza attığı "Jackass Forever" filmi, ABD gişesinin bir numarasına yerleşerek Spider-Man: No Way Home'u tahtından etti. Film ilk hafta sonunda 23.5 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek, yalnızca 10 milyon dolar bütçesini ikiye katlamayı başardı.

    Vizyondaki sekizinci haftasını geçiren Spider-Man, yalnızca Çığlık filminin vizyona girdiği hafta gişenin ikinci sırasına düşmüştü. Ancak bu kez ikinci sırayı da Roland Emmerich imzalı aksiyon ve bilim kurgu filmi Moonfall'a kaptırdı. Başrollerini Halle BerryPatrick Wilson ve John Bradley'nin paylaştığı Moonfall, ilk hafta sonunda, gişede 10 milyon dolar kazandı. 

    Gişenin üçüncü sırasına gerileyen Spider-Man: No Way Home'un hafta sonu gişe kazancı 9.6 milyon dolar oldu. Filmin ABD ve Kanada'daki toplam geliri ise 749 milyon dolara ulaştı. ABD'de tüm zamanların en çok hasılat elde eden 4. filmi olan Spider-Man No Way Home, 3. olan Avatar'ın yalnızca 11.1 milyon dolar gerisinde. Filmin Avatar'ın yerini alıp listede 3. sıraya yükselmesi bekleniyor. 

    ABD gişesinin dördüncü sırasında ise, Çığlık serisinin 5. filmi olan "Çığlık" yer alıyor. Hafta sonunda 4.7 milyon dolar kazanan filmin toplam gişe hasılatı 70 milyon dolara ulaştı. Uzun süre Spider-Man'in hemen arkasından gelerek gişenin ikinci sırasındaki yerini koruyan Sing 2 ise, bu hafta ABD gişesinin beşinci filmi oluyor. Vizyondaki yedinci hafta sonunda 4.2 milyon dolar gişe geliri elde eden müzikal animasyon filmi, toplamda 139.6 milyon dolar gişe hasılatıyla büyük bir başarıya imza attı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top