Hesabım
    Gerard Butler ve John Wick’in Yaratıcılarından Yeni Bir Aksiyon Filmi Geliyor

    Film, Dexter dizisinin senaristi Jeff Lindsay’in "Just Watch Me" adlı romanından uyarlanacak.

    Aksiyon filmlerinin aranan yıldızı Gerard Butler ile Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisinin yaratıcısı ve senaristi Derek Kolstad yeni bir aksiyon filmi için bir araya geliyor.

    Senaryosunu Derek Kolstad'ın kaleme alacağı soygun temalı aksiyon filmi, Dexter dizisinin senaristi Jeff Lindsay’in "Just Watch Me" adlı romanından uyarlanacak. Riley Wolfe karakterini merkezine alan kitap serisinin ilki olan "Just Watch Me", dünyanın en zengin binde birlik kesimini hedefleyen usta bir hırsız ve kılık değiştirme uzmanı olan Wolfe'u takip ediyor. Kitap, sevimli kötü adam Wolfe'un, Monique adında usta bir kalpazan ve uzman hırsızlardan oluşan bir ekip ile birlikte tarihe geçecek bir soygun işi için harekete geçmesini anlatıyor.

    CopshopThe Marksman ve Honest Thief gibi yapımların arkasındaki şirket Sculptor Media'nın finanse edeceği filmin çekimlerinin 2022 yılının sonbahar aylarında başlaması planlanıyor. Başrolde yer alacak ve Riley Wolfe karakterine hayat verecek Gerard Butler dışında, filmde hangi isimlerin rol alacağı henüz bilinmiyor. 

    Derek Kolstad filmle ilgili olarak şunları söyledi: “Jeff Lindsay'in hem hayranı hem de arkadaşı olarak, Just Watch Me'yi ekrana getirmekten heyecan duyuyorum. Gerard Butler'ın Dylan Russell, Scott Steindorff, Alan Siegel, Raven ve Sculptor Media'dan oluşan inanılmaz ekiple Riley Wolfe'u sinema hayatına taşımasını görmek için sabırsızlanıyorum.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top