Hesabım
    "Uncharted"ın Başrolü Tom Holland, Gözünü Bir Başka Video Oyunu Uyarlamasına Dikti

    Tom Holland ve Mark Wahlberg'in rol aldığı Uncharted, 11 Şubat Cuma günü sinemalarda!

    Aynı adlı popüler video oyunundan uyarlanan Uncharted filmi, bu cuma vizyona giriyor. Filmin başrolünü, Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i olarak hızla yıldızlaşan Tom Holland üstleniyor. Holland'ın, oyunların kahramanı olan Nathan Drake'i canlandıracağı film, oyunlarda anlatılan hikayenin daha önceki dönemini, Drake'in gençliğini anlatacak. Filmde ayrıca Mark Wahlberg, Sophia AliAntonio Banderas gibi isimler rol alıyor.

    Uncharted'ı oynamayı çok seven ve yıllar önce kendisine hangi video oyununun filminde oynamak isteyeceği sorulduğunda da Uncharted cevabını veren Tom Holland'ın hayali gerçek oldu. Fakat ünlü oyuncu şimdi de gözünü başka bir video oyununa dikti. Holland, "Jak and Daxter" adlı video oyunun sinemaya uyarlanmasını istiyor.

    Naughty Dog tarafından yayratılan "Jak and Daxter" oyunu, 2001 ve 2004 yılları arasında Playstation 2'de piyasaya sürülen bir oyun üçlemesini ve ardından birkaç spinoff'u izleyen bir oyun serisiydi. Birçok stüdyonun, Nintendo'nun Mario'sunun PlayStation versiyonu olabilecek maskot karakterleriyle platform oyunları üretmeye çalıştığı bir dönemde ortaya çıktı. "Jak and Daxter" serisi, Jak adında genç bir insan karaktere ve uzaylı bir gelincik su samuru melezi olan arkadaşı Daxter'a odaklanıyor.

    Tom Holland'ın sinema uyarlamasında oynamak istediği bir sonraki oyun olarak "Jak and Daxter"ı seçmesi oldukça tuhaf bir tercih. Fakat Holland'ın ilginç fikri bununla sınırlı kalmıyor. Holland, hayalindeki bu filmin, özellikle bağımsız korku filmleriyle öne çıkan A24 tarafından hayata geçirilmesini ve yaratıcı özgürlüğün sınırlarını zorlamasını istiyor.

    "Jak and Daxter filmi yapmak ve Jak'ı oynamak isterdim." diyen Holland sözlerine "Ama filmin A24 filmi olmasını isterdim, böylece gerçekten garip ve karanlık olurdu. Jak and Daxter'ın gerçekten garip ve karanlık bir live-action versiyonunu çekmek isterdim" diyerek devam etti. Tom Holland'ın bu tuhaf isteğine kulak veren bir yapım şirketi olup olmayacağını önümüzdeki zaman gösterecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top