Hesabım
    Shrek ve Madagascar'ın Yaratıcılarının Son Filmi "Troll: Kuyruklu Macera"dan Dublajlı Fragman!

    "Troll: Kuyruklu Macera" 25 Mart'ta sinemalarda!

    Sevilen animasyon filmleri Shrek ve Madagascar'ın yaratıcı ekibinden yeni bir animasyon filmi geliyor. "Troll: Kuyruklu Macera" adlı filmin yönetmen koltuğunda 2007 yapımı Ninja Kaplumbağalar ve 2016 yapımı Ratchet & Clank filmlerine imza atan Kevin Munroe ile ilk kez yönetmenlik yapan Kristian Kamp oturuyor.

    25 Mart'ta sinema salonlarındaki yerini alacak olan eğlenceli animasyon filmi, Trol prensi Trym'in maceralarını anlatıyor. Prens Trym'in babası Kral Grom'un kuyruğu ormandaki gizemli kötü varlıklar tarafından çalınır ve Kral taşa dönüşür. Prens Tyrm'in babasını kurtarmak için sadece 3 günü vardır. Trym ve arkadaşları, Kral Grom'un kuyruğunu geri almak, onu yeniden hayata döndürmek ve krallığı haklı hükümdarına geri vermek için Trol Krallığı Edvord'a doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.

    Senaryosu, Suzanne Bolch, Johnny Carlsen, Peter Dodd, Paul Gerstenberger, Jørn Kolsrud gibi isimlerin de yer aldığı kalabalık bir ekip tarafından yazılan Norveç yapımı film, Norveç'te ve Kanada'da 2018 yılında; Birçok Avrupa ülkesinde ve Güney Kore'de ise 2019 yılında vizyona girdi. 

    Filmin Türkçe dublajlı versiyonu ilk olarak 25 Mart'ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak. "Troll: Kuyruklu Macera" çocukları ve animasyon severleri sinemalara beklliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top