Hesabım
    "Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde"nin Oscar'lı Yönetmeni, 1950'lerde Geçen Bir Vampir Filmi Çekmeye Hazırlanıyor

    Peter Ramsey'nin yöneteceği "Blood Count" adındaki filmin haklarını Paramount Pictures satın aldı.

    Çok beğenilen ve En İyi Animasyon Film Oscar'ını kazanan Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde'yi Bob Persichetti ve Rodney Rothman ile birlikte yöneten Peter Ramsey, bu kez live-action bir film çekmeye hazırlanıyor. 

    Haklarını Paramount Pictures ve Spring Hill'in satın aldığı film, 1950'li yıllarda geçen bir vampir hikayesini anlatacak. "Blood Count" adındaki film, 1950'lerin Los Angeles'ında doğaüstü unsurlarla iç içe geçen bir kara film olarak özetleniyor. Proje aynı zamanda yönetmen Peter Ramsey'in caz müzisyeni babasının hayatından da ilham alıyor.

    Şu anda ön hazırlık aşamasında olan projenin senaryosunu da Peter Ramsey kaleme alacak. "Blood Count" filminin yapımcılığını ise LeBron JamesJamal Henderson ve Spencer Beighley üstleniyorlar. Filmin oyuncu kadrosuna dair herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

    İllüstratör ve story board çizeri olan Peter Ramsey, Efsane Beşli adlı DreamWorks animasyonu ile yönetmenliğe adım attı. Kendisine Oscar kazandıran Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde'nin ardından, insan hakları ile ilgili üçer dakikalık kısa filmlerden oluşan animasyon serisi "When The People"ın yönetmenliğini üstlendi. Ramsey'nin son projesi, kayıp bir oyuncağın hikayesini anlatan "Lost Ollie" adlı animasyon dizisi ise şu anda post prodüksiyon aşamasında. "Blood Count" yönetmenin ilk live-action filmi olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top