Hesabım
    Nickelodeon ve Paramount'tan Yeni "Şirinler" Filmleri Geliyor

    Müzikal türünde olacak ilk filmin 20 Aralık 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    Nickelodeon Animation ve Paramount Animation, ortak olarak birden fazla yeni Şirinler filmi çekeceklerini duyurdular. Müzikal türünde olacak ilk filmin çekimlerine bu yıl başlaması ve 20 Aralık 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    "Peyo" takma adıyla da bilinen Belçikalı sanatçı Pierre Culliford tarafından yaratılan bir çizgi roman dizisi olan Şirinler, ülkemizde de yıllarca yayınlanan ve çok sevilen çizgi dizinin dışında sinemaya da uyarlandı. 2011 yapımı, Neil Patrick Harris ve Hank Azaria'nın rol aldığı Şirinler filmini 2013 yılında çekilen Şirinler 2 ve 2017 yılında çekilen Şirinler 3: Kayıp Köy filmleri izledi. 

    Sevimli mavi yaratıkların beyaz perdede son kez göründüğü Şirinler 3: Kayıp Köy filmi karışık yorumlar alsa da, küresel çapta 197.2 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başardı. 60 milyon dolarlık bütçesi göz önüne alındığında filmin olumlu eleştiriler almasa da gişede başarılı olduğu açıkça ortada.

    Şirinlerin küresel haklarını satın alan Nickelodeon, bu ticari başarıyı devam ettirmek istiyor. Gücünü Paramount ile birleştiren şirket, yeni Şirinler filmleri yapmayı planlıyor. Çekilecek olan birden fazla Şirinler filminden ilkinin, 2024 yılının Noel döneminde vizyona girmesi planlanıyor. South Park dizisinin yazarı ve yapımcısı Pam Brady'nin yazacağı film bir müzikal olacak. Bir Şirinler Evreni yaratmayı planlayan Nickelodeon'un toplamda kaç tane Şirinler filmi yapmayı planladığıysa henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top