Hesabım
    19. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması İçin Başvurular Açıldı!

    İstanbul Erkek Lisesi Sinema Kulübü tarafından düzenlenen Liseler Arası Altın Boğa Kısa Film Yarışmasının başvuruları açıldı.

    İstanbul Erkek Lisesi Sinema Kulübü tarafından düzenlenen ve lise düzeyinde herkesin katılabildiği “19. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması“nın başvuruları açıldı. Yarışmanın sonuçları 3 Haziran 2022 tarihinde açıklanacak ve ardından jüri üyelerinin belirlediği kazananlar, 7.000 TL’lik ödül havuzundan ödüllerini almaya hak kazanacaklar.

    Düzenlendiği yıllar boyunca Türkiye’nin farklı illerinden ve Dünya’nın farklı kültürlerinden 5000’i aşkın kısa film başvurusu alan yarışmanın jüri koltuğunda bugüne kadar Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Can, Hasibe Eren, Mert Fırat, Nuri Bilge CeylanYekta Kopan ve Zeki Demirkubuz gibi pek çok alanında yetkin yönetmen, oyuncu ve sinema eleştirmeni oturdu.

    Türkiye’nin ilk liselerarası kısa film yarışması niteliğindeki “Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması”, organize edilecek ödül töreni ile genç yönetmenleri değerli jüri üyeleri ile bir araya getirerek emeklerinin karşılığı olan birbirinden cazip ödülleri almalarına imkan sağlayacak.

    Yıllardır dünyanın farklı kültürlerini sinema çatısı altında toplamayı amaçlayan yarışma, her sene daha çok lise öğrencisini sinema alanında teşvik etmeyi ve bu alandaki başarılarını ödüllendirmeyi hedefliyor. Son başvuru tarihi 1 Mayıs 2022 olarak belirlenen 19. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması hakkında detaylı bilgiye, katılım koşullarına ve başvuru formuna www.ielsinema.org adresinden ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top