Hesabım
    Chris Pine İlk Filmini Yönetmeye Hazırlanıyor

    "Poolman" adındaki filmde Chris Pine, Annette Bening ve Danny DeVito rol alacak.

    Son olarak Wonder Woman 1984 filminde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Chris Pine, ilk kez yönetmenlik yapmaya hazırlanıyor. Pine, yöneteceği "Poolman" adındaki filmin başrolünü Annette Bening ve Danny DeVito ile paylaşacak.

    Gizemli bir komedi filmi şeklinde tanımlanan "Poolman"ın, büyük bir yolsuzluk planını ortaya çıkararak hayatını tehlikeye atan sıradan bir adamın hayatını anlatacağı açıklandı. Deadline'da yer alan haberde "Poolman"ın, The Big Lebowski filminin klasik bir Los Angeles kara filmiyle birleşimi gibi olacağı ve La La Land'den de esintilere sahip olacağı belirtiliyor. Filmin çekimlerine önümüzdeki Haziran ayında başlanacak.

    Filmin yönetmenliğini ve başrolünü üstlenen Chris Pine aynı zamanda filmin senaryosunu yazacak ve yapımcılığını da yapacak. "Poolman"ın senaryosunu Chris Pine ve sahibi olduğu Barry Linen Motion Pictures adlı yapım şirketinde birlikte çalıştığı Ian Gotler kaleme alıyor. Pine ve Gotler, Shiny Penny Prodüksiyon Stüdyosu'ndan Stacey Sher ve Wicious Pictures'tan Patty Jenkins ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. Patty Jankins, Pine'ın da rol aldığı Wonder Woman filmlerini yönetmişti.

    İlk yönetmenlik denemesi için hazırlıklara başlayan Pine, rol aldığı The Contractor, Don't Worry DarlingAll the Old Knives filmlerinin çekimlerini tamamladı. Üç filmin de 2022 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. Çekimleri tamamlanan Dungeons & Dragons filmi ise şu anda post prodüksiyon aşamasında. Filmin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top