Hesabım
    Fantastik Gerilim Filmi "6:45"ten Fragman

    Film, aynı günün içinde sıkışıp kalan bir çiftin ürpertici hikayesini anlatıyor.

    Hayatınızın en güzel günü bir kabusa dönüşseydi ne yapardınız? Peki ya aynı günü tekrar tekrar yaşasanız?

    Senaryosu Robert Dean Klein tarafından yazılan ve Craig Singer tarafındna yönetilen fantastik gerilim filmi "6:45" bu soruları sormaya geliyor. Film Yönetmen Craig Singer ile senarist Robert Dean Klein'ın birlikte çalıştığı üçüncü proje. İkili daha önce 2003 yapımı aksiyon filmi "A Good Night to Die" ve 2006 yapımı korku filmi "Dark Ride"da birlikte çalışmışlardı. 

    Başrollerinde Michael Reed ve Augie Duke'un rol aldığı film, gizemli bir şekilde bir zaman döngüsünün içine hapsolan bir çiftin hikayesini anlatıyor. "6:45"in oyuncu kadrosunda ayrıca Thomas G. WaitesArmen Garo, Remy Ma, Sasha K. GordonAllie MarshallSabina Friedman-Seitz, Leonardo Mancini gibi isimler yer alıyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Bobby Patterson (Michael Reed), kız arkadaşı Jules Rables (Augie Duke) ile kötüye gitmekte olan ilişkisini kurtarmak için bir hafta sonu kaçamağı yapmayı planlar. Çift, tatil için sessiz bir adaya gittiklerinde, adayı tuhaf bir şekilde terk edilmiş bir halde bulur. Kasabanın karanlık sırrı ile karşı karşıya kalan çift, kendilerini bir anda, görünüşte hiçbir kaçış yolu olmayan çılgın bir terör döngüsünün içinde bulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top