Hesabım
    Zac Efron'lu Stephen King Uyarlaması "Firestarter"dan Altyazılı Fragman!

    Stephen King'in dilimize "Tepki" adıyla çevrilen "Firestarter" romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Keith Thomas oturuyor.

    Universal Pictures ve Blumhouse, Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan "Firestarter" filminden ilk fragmanı paylaştı. Türkiye'de "Tepki" ismiyle yayımlanan kitap, düşünce gücüyle nesneleri tutuşturabilen ve ateşi kontrol edebilen küçük bir kızın hikayesini anlatıyor. 

    Stephen King'in romanı, 1984 yılında da sinemaya uyarlanmıştı. Mark L. Lester tarafından yönetilen filmdeki pyrokinetik küçük kızı Drew Barrymore canlandırmıştı.

    Filmin senaryosunu Halloween Kills filminin de senaryosuna imza atan Scott Teems kaleme aldı. Yönetmenliği ise Keith Thomas üstleniyor. Thomas daha önce 2019 yılında The Vigil adlı korku filmini yönetmişti. 

    Filmde, zihin gücüyle yangın çıkartabilen küçük kız Charlie McGee'yi, Black WidowAmerican Horror Story gibi yapımlarda rol alan Ryan Kiera Armstrong canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Zac Efron, Gloria Reuben, Sydney Lemmon, Michael GreyeyesTina Jung gibi isimler rol alıyor.

    "Firestarter"ın konusu kısaca şöyle: "The Shop" adlı gizli bir devlet kurumu tarafından üzerinde deneyler yapılan Andy McGee birtakım psişik güçler geliştirir ve hayatının aşkıyla tanışır. Çift, Andy gibi psişik güçleri olan, zihin gücüyle nesneleri yakabilen bir kız çocuğuna sahip olur ancak kızları, gücünü silah olarak kullanmak isteyen gizli bir devlet örgütü tarafından kaçırılır...

    "Firestarter" 13 Mayıs 2022'de sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top