Hesabım
    Mark Wahlberg ve Mel Gibson'lı "Father Stu"dan Fragman!

    Film, sonradan rahip olan boksör Stuart Long'un hayat hikayesini anlatıyor.

    Mark Wahlberg ve Mel Gibson'ın başrollerini paylaştığı, gerçek hayattan uyarlanan bir drama olan “Father Stu” adlı filmden ilk fragman yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde Sony'nin haklarını satın aldığı filmde ayrıca Jacki WeaverAnnet MahendruTeresa RuizWinter Ave Zoli gibi isimler rol alıyor.

    "Father Stu", yönetmen Rosalind Ross'un ilk filmi. Senaryosu da Rosalind Ross tarafından kaleme alınan film, kariyerine bir boksör olarak başlayıp daha sonradan rahip olan Peder Stuart Long'un hikayesini ve kendi kendini yok etmekten kurtuluşa uzanan ilham verici yolculuğunu anlatıyor. Stuart Long'a hayat verecek olan Mark Wahlberg'in tam 6 yıl boyunca bu filmi hayata geçirmek için çabaladığı biliniyor. 

    "Peder Stu'nun bir baş belasından din adamı olmaya doğru giden yolculuğu, ben de dahil olmak üzere birçok kişiye ilham verdi. Rosey, onun özünü ve tanıştığı insanları nasıl etkilediğini yakalayarak inanılmaz bir iş çıkardı. Umarım bu filmle onun ruhunu diri tutar ve güzel işlerine devam ederiz.” açıklamasında bulunan Mark Wahlberg, filmdeki rolü için onlarca kilo alarak büyük bir fiziksel değişim de geçirdi.

    ABD'de, Paskalya haftası olan 15 Nisan'da vizyona gireceği açıklanan "Father Stu"nun ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top