Hesabım
    "Call Me By Your Name"in Yönetmeni Luca Guadagnino'nun Yeni Filminde Zendaya Rol Alacak

    Filmin yapımcılığını Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal üstleniyor.

    Puck News'ten Matt Belloni'nin duyurduğu habere göre, "Call Me By Your Name" ve "Suspiria" filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino ile Marvel Sinematik Evreni'nin MJ'i olarak yıldızı parlayan ve Euphoria dizisindeki başarılı performansı ile Emmy ödülü kazanan Zendaya yeni bir film projesi için bir araya geliyor. 

    Guadagnino'nun yöneteceği "Challengers" adlı filmin tenis dünyasında geçen bir drama olacağı açıklandı. Hakları MGM tarafından satın alınan filmin yapımcılığını ise Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal üstlenecek. 

    Kariyerine çocuk yaşta, Disney yıldızı olarak başlayan Zendaya, günümüzde Hollywood'un en çok aranan isimlerinden biri haline geldi. Rol aldığı projelerin yanı sıra moda ikonu kimliğiyle de kendisinden söz ettiren genç oyuncu kariyerine büyük bütçeli yapımlarla ve sağlam adımlarla devam ediyor. Marvel'ın Spider-Man serisinin dışında, Denis Villeneuve'nin klasik bilim kurgu romanından uyarladığı Dune serisinde Chani karakteriyle rol alan Zendaya'nın rolünün devam filmlerinde artacağı ve hikayenin merkezinde yer alacağı açıklanmıştı. 

    Henüz konusu ve diğer oyuncuları hakkında bir bilgiye sahip olmadığımız "Challengers" adlı film için, Zendaya'nın 11 milyon dolar ile 13 milyon dolar arasında bir ücret alacağı da konuşuluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top