Hesabım
    "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"tan Yeni Altyazılı Fragman!

    Merakla beklenen Marvel filminden SuperBowl'a özel yeni bir fragman paylaşıldı.

    Marvel, gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home" ile adım attığı çoklu evren çılgınlığını, 6 Mayıs'ta vizyona girecek olan "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" ile bir adım daha öteye taşıyacak. Başrolünde Benedict Cumberbatch'in rol aldığı, 2000'li yılların Tobey Maguire'lı Spider-Man serisine imza atan Sam Raimi'nin yönettiği filmden yayınlanan yeni fragman çoklu evrene dair ipuçlarıyla büyük heyecan uyandırdı.

    SuperBowl'a özel olarak yayınlanan fragmanda filmin karanlık ve kaotik doğası oldukça etkileyici görünüyor. Ayrıca Disney Plus'ın sevilen dizisi "What If?" ile filmin bağları da fragmanda ortaya seriliyor. Doctor Strange'in daha önceki filmlerde verdiği kararların sonuçlarıyla boğuştuğunu ve evrenin çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gördüğümüz fragmanda Chiwetel Ejiofor’ın canlandırdığı Mordo tarafından dile getirilen “gerçekliğe saygısızlığın cezasız kalmayacak” sözü ile Strange'in yargılanmak üzere, kelepçeli bir şekilde gizemli bir figürün karşısına çıkarıldığını görüyoruz. 

    "Ona gerçeği söylemeliyiz" diyen bu sesin X-Men filmlerinde Charles Xavier'ı (Professor X) canlandıran Patrick Stewart'ın sesine olan benzerliği fragmanın en çok konuşulan kısmı oldu. Geçtiğimiz günlerde Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld, filmde Fox'a ait X-Men karakterlerini göreceğimize ilişkin dedikoduları doğrulamıştı. Her ne kadar filmin yapım ekibinde dahil olmayan bir kaynaktan, resmi olmayan bir açıklama şeklinde gelse de, filmin test gösterimlerini izlediğini söyleyen Liefeld'in açıklaması heyecan dalgası yaratmıştı. 

    Benedict Cumberbatch'e Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel EjioforXochitl Gomez gibi isimlerin eşlik ettiği; Marvel Stüdyolarının en çok merak uyandıran solo filmlerinden biri olan "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" 6 Mayıs'ta sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top