Hesabım
    Tuba Ünsal ve Cemal Hünal'lı "Sadece Bir Gece"den Sevgililer Gününe Özel Video

    25 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak olan Sadece Bir Gece filminden Sevgililer Günü’ne özel bir teaser paylaşıldı.

    Sinan Biçici tarafından yazılan ve yönetilen, Fanatik Film ve Statu Film'in ortak yapımı olan romantik dram filmi "Sadece Bir Gece"den 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir video paylaşıldı. "Ona Sevdiğini Söyle" başlıklı videoda, filmin İğneada'da geçen romantik sahneleri yer alıyor. 

    Zor bir karar vermenin eşiğinde olan bir çiftin yaşadıklarını konu edinen filmin başrollerini Tuba Ünsal ve Cemal Hünal paylaşıyorlar. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Anıl Altınöz, Mehmet Şah Çelik, Gürgen Öz, "Bay J" olarak tanınan Jerfi Benveniste ile eşi Duygu Şen Benveniste ve Bengi İdil Uras gibi isimler yer alıyor.

    "Sadece Bir Gece"nin konusu kısaca şöyle: Tamer (Cemal Hünal) bir gecelik ilişki yaşar. Birlikte olduğu kadını bir daha görmez. Karısı Begüm (Tuba Ünsal) davranışlarından kuşkulanır ve ona suçunu itiraf ettirir. Tamer yalvarır af diler. Sadece bir gece, alkolün de etkisiyle şeytana uymuştur, bir önemi yoktur, hala karısına aşıktır. Begüm onu affetmesi ve evliliğine devam etmesi karşılığında bir şart öne sürer. Bir aşk için en zor sınav onları beklemektedir…

    "Bir aşkın en büyük sınavı nedir?" sorusunu soran "Sadece Bir Gece", duygu yüklü hikayesiyle 25 Şubat tarihinde sinemalarda izleyiciler ile buluşacak.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top