Hesabım
    "Kirpi Sonic 2"den Super Bowl Fragmanı!

    8 Nisan 2022'de vizyona girecek olan Kirpi Sonic 2'den Super Bowl'a özel yeni bir fragman yayınlandı.

    Sega Games'in popüler video oyunundan uyarlanan ve geçtiğimiz yıl vizyona giren Kirpi Sonic'in devam filmi Kirpi Sonic 2, 8 Nisan 2022'de sinemalarda olacak. Filmin resmi fragmanı daha önce paylaşılmıştı. Şimdi de Super Bowl için özel olarak hazırlanan bir teaser fragman paylaşıldı. 

    Kirpi Sonic 2'de, Dr. Robotnik rolüyle sevilen oyuncu Jim Carrey ve X-Men, EnchantedWestworld gibi yapımlarda izlediğimiz James Marsden oynuyor. Sonic'in orijinal seslendirmesini, ilk filmde olduğu gibi Ben Schwartz üstlenirken; devam filminde Idris Elba da Knuckles karakterini seslendirerek kadroya katılıyor. Yönetmen koltuğundaysa, ilk filmi de yöneten Jeff Fowler oturuyor.

    Dünya çapında çok satan video oyun karakterinden uyarlanan Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyordu. Filmde, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'in her yerde devlet tarafından aranmasını; Sonic'in ise bu sırada şeytani Dr. Robotnik'in (Carrey) ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmasını ve bu sırada kasabanın şerifi Tom (Marsden) ile yardımlaşmasını izlemiştik.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Green Hills'e yerleştikten sonra, Sonic daha fazla özgürlüğe hazırdır. Tom ve Maddie tatile giderken onu evde bırakmayı kabul eder. Ancak, onlar gider gitmez Dr. Robotnik geri döner. Sonic, bu sefer yeni bir ortak olan Knuckles ile birlikte, medeniyetleri hem inşa etme hem de yok etme gücüne sahip bir zümrüt arayışı içindedir. Sonic, kendi yardımcısı Tails ile birlik olur ve zümrüt yanlış ellere düşmeden önce onu bulmak için birlikte bir yolculuğa çıkarlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top