Hesabım
    HBO'nun "Batgirl" Filminden Michael Keaton'lı Set Fotoğrafları Paylaşıldı

    Michael Keaton, 30 yıl sonra yeniden Batman kostümüyle karşımızda!

    HBO Max'te yayınlanacak olan Batgirl filminin çekimleri İskoçya'nın Glasgow şehrinde devam ediyor. Film, Gotham Polis Komiseri James Gordon'ın kızı olan Barbara Gordon'ın Batgirl'e dönüşme hikayesini anlatacak. Batgirl rolünde Leslie Grace'i izleyeceğiz.

    Merakla beklenen filmin en heyecanlandıran yönlerinden biri, ilk olarak 1989'da ve 1992'de Tim Burton tarafından yönetilen Batman ve Batman Returns filmlerinde başrolde izlediğimiz usta oyuncu Michael Keaton'ın yeniden Batman olarak karşımıza çıkacak olması.

    Filmin resmi Twitter hesabından paylaşılan set fotoğraflarında, 30 yıl sonra yeniden Batman kostümünü giyen Michael Keaton'ı ilk görüyoruz. İkonikleşen sarı - siyah Batman logolu klasik kostümüyle, Keaton aradan geçen yıllara rağmen karizmasından ve Batman aurasından hiçbir şey kaybetmediğini ortaya koyuyor. Paylaşılan fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz.

    Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetilen Batgirl'de ayrıca Oscar ödüllü J.K. Simmons da rol alıyor. Gotham Şehri Polis Komiseri Jack Gordon olarak izleyeceğimiz Simmons, daha önce Zack Snyder tarafından yönetilen Justice League filminde de aynı rol ile izleyici karşısına çıkmıştı.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, The Outpost ve Bad Boys for Life filmlerinde oynayan Jacob Scipio ve oyunculuk kariyerine verdiği uzun aradan sonra geri dönen Brendan Fraser yer alıyor. Fraser, Batgirl'ün kötü karakteri Garfield Lynns / Firefly olarak karşımıza çıkacak, Scipio'nun filmde hangi karakteri canlandıracağı ise henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top