Hesabım
    2022 Oscar Ödülleri'ni Sunacak İsimler Belli Oldu

    2022 Oscar Ödül Töreni, üç yıl aranın ardından sunuculu formata dönüyor.

    Bu yıl 94. kez düzenlenecek olan Oscar ödül törenini sunacak isimler belli oldu. Amy SchumerRegina Hall ve Wanda Sykes'ın törenin sunuculuğu için son görüşmeleri yaptığı bildirildi.

    Sunucuların isimlerinin, resmi olarak "Good Morning America" programında açıklanması bekleniyor. Variety'de yer alan habere göre, yapımcı Will Packer, Oscar ödül töreni için, her saat başında farklı bir sunucunun görevi devraldığı üç perdelik bir gösteri hazırlamak için çalışıyor. 

    Komedyen ve Emmy ödüllü oyuncu Amy Schumer, TrainwreckSnatched ve I Feel Pretty gibi filmlerde rol almıştı. Aynı zamanda stand-up gösterileri sunan Schumer'ın son oyunculuk projesi olan Life & Beth adlı dizi Hulu'da yayınlanacak. Emmy ödüllü oyuncu, seslendirme sanatçısı ve komedyen Wanda Sykes'ı Bad Mother, Evan Almighty gibi filmlerde izlemiştik. Korkunç Bir Film serisindeki ikonik Brenda rolüyle hafızalara kazınan Regina Hall ise son olarak Nine Perfect Strangers adlı mini dizide rol aldı. 

    Ödül törenini sunacak isimler, Akademi'nin seyirciler tarafından oylanan yeni bir ödül kategorisini duyurmasıyla birlikte açıklandı. Pazartesi gününden itibaren Twitter kullanıcıları, #OscarsFanFavorite ve #Sweepstakes etiketiyle tweetleyerek 2021'deki favori filmlerini oylayabilecekler. Kazanan film 27 Mart'ta düzenlenecek olan ödül töreninde açıklanacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top