Hesabım
    Morgan Freeman "57 Seconds" Adlı Bilim Kurgu - Gerilim Filminde Rol Alacak

    Zaman yolculuğu temasını işleyen filmin yönetmen koltuğunda Rusty Cundieff oturuyor.

    Oscar'lı oyuncu Morgan Freeman'ın yeni film projesi belli oldu. Son olarak "Hitman's Wife's Bodyguard" filmi ile sinemalarda olan ve "Muti", "Paradise Highway",  "A Good Person" filmlerinin çekimlerini tamamlayan Freeman, "57 Seconds" isimli bir film projesine imza attı.

    Yönetmen koltuğunda, daha çok televizyon dizilerini ve şovlarını yöneten Rusty Cundieff'in oturduğu "57 Seconds" bilim kurgu ve gerilim türünde olacak. Filmin, Britanyalı yazar E.C. Tubbs tarafından kaleme alınan öyküden uyarlanan senaryosunu, oyuncu ve senarist Macon Blair yazıyor. 

    Filmde Morgan Freeman'a, Açlık Oyunları serisinden tanıdığımmız ve son olarak Ultraman adlı dizide rol alan Josh Hutcherson eşlik edecek. Hutcherson, filmde vizyoner guru Anton Burrell (Morgan Freeman) ile çok önemli bir röportaja imza atan bir teknoloji bloggerını canlandıracak. Çekimler önümüzdeki Nisan ayında başlıyor.

    "57 Seconds"ın konusu kısaca şöyle: Anton Burrell ile kariyerinin en önemli röportajına imza atan blogger, kendilerini hedef alan bir saldırıyı engellediken sonra Burrell'in düşürdüğü gizemli bir yüzüğü ele geçirir ve yüzüğün sahibine 57 saniye geçmişe gitme gücünü sağladığını fark eder. Kısa süreli de olsa zamanda geriye yolculuk yapmasını sağlayan yüzüğü, kkız kardeşinin ölümünden sorumlu olan ilaç şirketini batırmak için kullanır. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top