Hesabım
    HBO Max'ten "Wonder Twins" Filmi Geliyor!

    DC Comics karakterlerinin live-action filmi için hazırlıklar başladı.

    Warner Bros. çizgi film ve çizgi roman karakterleri "Wonder Twins"in live-action filmini çekmeye hazırlanıyor. Film HBO Max'te yayınlanacak. 

    "Wonder Twins" yani, Zan ve Jayna adındaki uzaylı ikiz karakterler ilk olarak 1977 yılında “Hanna-Barbera’s The All-New Super Friends Hour” adlı çizgi filmde izleyici karşısına çıktılar ve daha sonra "Super Friends" adlı çizgi roman serisinde ve DC evreninde yer almaya başladılar.

    Filmi yönetmesi için, son olarak yine bir DC karakterinin sinema uyarlaması olan, başrolünde Dwayne Johnson'ın yer aldığı "Black Adam"ın senaryosuna imza atan Adam Sztykiel ile anlaşıldı. Daha önce "Scoob!", "Alvin and the Chipmunks: The Road Chip", "Due Date" ve "Made of Honor" gibi filmlerin senaryolarını yazan ve "Wonder Twins" ile ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştirecek olan Sztykiel filmin senaryosunu da yazacak. 

    Herhangi bir hayvana dönüşme yeteneği olan Jayna ile suyun herhangi bir durumuna dönüşebilen Zan ve ikizlere maceralarında eşlik eden maymunları Gleek, "Teen Titans Go!", "Smallville" ve "The Flash" dizilerinin bazı bölümlerinde yer aldılar. 

    Live-action uyarlamada karakterleri hangi oyuncuların canlandıracağı henüz belli değil. Filmin yapımcılığını Marty Bowen ve Wyck Godfrey üstlenecekler. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top