Hesabım
    "Downton Abbey: A New Era"dan Yeni Fragman!

    2019 yılında vizyona giren Downton Abbey'in devam filmi ''Downton Abbey: A New Era''dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Aristokrat Crawley ailesinin hikayesini anlatan dönem dizisi Downton Abbey, 2010'dan 2015'e kadar sürdü ve 15 Emmy ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Dizinin final yapmasının ardından, 2019 yılında, aynı adı taşıyan bir sinema filmi çekilerek Crawley ailesinin hikayesi devam ettirildi. 

    Bu yıl Nisan ayında, Downton Abbey'nin devam filmi "Downton Abbey: A New Era" filmi vizyona girecek. Filmden ilk uzun fragman paylaşıldı. Bu sefer ailenin Güney Fransa'da geçecek olan hikayede, dizide ve ilk filmde canlandırdıkları rollerle geri dönen Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovernLaura Carmichael ve Jim Carter gibi oyuncuların yanı sıra Hugh DancyLaura Haddock ve Dominic West gibi yeni isimler de yer alıyor.

    "Downton Abbey: A New Era"nın yönetmen koltuğunda Simon Curtis oturuyor. Senaryo ise hem dizinin hem de bir önceki filmin senaryolarını yazan Julian Fellowes tarafından yazıldı. Maggie Smith'in canlandırdığı Violet Crawley karakterinin geçmişindeki gizemli bir hikayeye odaklanan filmin fragmanı, Violet'in çocuklarına kendisine Güney Fransa'da yer alan bir villanın miras kaldığını haber vermesiyle ve hikayesini anlatmasıyla başlıyor. 

    Konusu hakkında ayrıntılı açıklamanın yapılmadığı filmden ilk resmi poster de paylaşıldı. İngiltere'de Nisan ayında, ABD'de ise Mayıs ayında vizyona girmesi planlanan "Downton Abbey: A New Era"nın ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top