Hesabım
    Başrolünde Chris Pine'ın Rol Aldığı Aksiyon Filmi "The Contractor"dan Fragman Paylaşıldı

    Tarik Saleh tarafından yönetilen film, 11 Mart'ta vizyona girecek.

    Chris Pine'ın başrolünde olduğu "The Contractor" adlı aksiyon - gerilim filminin fragmanı paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda, 2017 yapımı ödüllü film "The Nile Hilton Incident"ı yazan ve yöneten Tarik Saleh'in oturduğu "The Contractor", paramiliter bir organizasyona katılan eski bir askerin yaşadıklarını anlatıyor.

    Senaryosu J.P. Davis tarafından kaleme alınan filmde Chris Pine'a, Gillian Jacobs, Ben Foster, Kiefer Sutherland, Eddie Marsan, Tait FletcherFlorian Munteanu, Alexej ManvelovMatthew Marsh ve Tyner Rushing gibi isimler eşlik ediyor. 

    "The Contractor"ın konusu kısaca şöyle: Genç bir adam olan James Reed (Chris Pine), Birleşik Devletler Deniz Piyadeleri'nden ayrıldıktan sonra tamamen kendi başına kalır. Borç içinde yüzen ve iş bulamayan gazi, müteahhit olarak özel bir askeri güce katılma teklifini kabul eder ve Polonya'ya gider. Birliğinin ilk operasyonu korkunç bir şekilde ters gidince James, kendisini işe alan kişilerden kaçmak zorunda kalır. Yabancı bir ülkede tek başına kalan eski askerin, ailesini tekrar görmek ve kendisine kimin ihanet ettiğini keşfetmek için, yüksek eğitimli katillerden oluşan küçük bir orduyu ele geçirmesi gerekir...

    Aksiyon ve gerilim yüklü macera "The Contractor" 11 Mart'ta sinemalarda izleyiciler ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top