Hesabım
    "Chip 'n Dale: Rescue Rangers"tan Fragman!

    Disney'in ünlü sincapları Chip ve Dale yeniden maceraya atılıyor!

    Disney'in meşhur sincapları Chip ve Dale'in hikayesini anlatan yeni film "Chip 'n Dale: Rescue Rangers"tan fragman paylaşıldı. 

    1980'li yılların sonlarında yayınlanan bir çizgi film serisinin kahramanları olan Chip ve Dale, kendilerini ünlü birer yıldız yapan "Chip 'n Dale: Rescue Rangers" dizisinin iptal edilmesinden yıllar sonra yeniden bir araya geliyorlar. Çizgi film karakterleri ile gerçek insanların bir arada yaşadığı günümüz Los Angeles'ında yaşayan Chip, bir sigortacı olarak banliyö yaşamına yenik düşmüştür. Yeni bir işe başlayan Dale'in ise o eski ihtişamlı günlerini yeniden yaşamak için hiçbir umudu kalmamıştır. Ancak eski bir arkadaşları gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca Chip ve Dale, bozulan arkadaşlıklarını onarmak ve arkadaşlarının hayatını kurtarmak için dedektif kişiliklerini bir kez daha üstlenir.

    Senaryosu Doug Mand ve Daniel Gregor tarafından yazılan, Akiva Schaffer tarafından yönetilen filmde Chip'i John Mulaney, Dale'i ise Andy Samberg seslendiriyor. Filmin seslendirme kadrosunda ayrıca Seth Rogen, Eric BanaDennis Haysbert gibi isimler yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise J.K. Simmons, Will ArnettChris Parnell gibi isimler bulunuyor.

    Fragmandan anlaşılacağı gibi Aristokediler, Robin Hood, Jetgiller, Üç Küçük Domuzcuk gibi nostaljik çizgi film karakterlerine referansların da yer aldığı eğlenceli filmin, Hollywood'un yıllar içerisinde gelişen animasyon teknolojisine karşı da söyleyecekleri var. "Chip 'n Dale: Rescue Rangers"ın Mayıs ayında Disney+'ta yayınlanması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top