Hesabım
    Mel Gibson'lı Aksiyon Filmi "Panama"dan Fragman

    1989 yılında yaşanan gerçek olaylardan esinlenen filmin yönetmen koltuğunda Mark Neveldine oturuyor.

    Başrollerini Cole Hauser ve Mel Gibson'ın paylaştığı aksiyon ve gerilim filmi "Panama"nın fragmanı paylaşıldı. Filmin yönetmen koltuğunda Jason Statham'lı "Crank" ve "Crank: High Voltate" filmleriyle "Ghost Rider: Spirit of Vengeance", "Gamer" gibi aksiyon filmlerini yöneten Mark Neveldine oturuyor.

    "Panama", eski bir denizcinin bir silah anlaşmasını tamamlamak üzere Panama'ya seyahat etmesi için bir savunma müteahhidi tarafından işe alınmasını ve bu süreçte ABD'nin Panama'yı işgaline dahil olarak siyasi gücün gerçek doğası hakkında önemli bir ders almasını konu ediyor. 

    1989 yılında yaşanan gerçek olaylardan esinlenen filmin senaryosunu Daniel Adams ve William Barber kaleme aldı. Cole Hauser, filmde James Becker adındaki eski deniz subayını canlandırıyor. Mel Gibson ise Becker'ın komutanı Stark rolünde hikayeye dahil oluyor. Stark rolü Mel Gibson'a gitmeden önce Morgan Freeman ve Nicolas Cage'e teklif edilmişti. 

    "Panama"nın oyuncu kadrosunda ayrıca Charlie Weber, Jackie Cruz, Kate Katzman, Victor TurpinSimon Phillips gibi isimler yer alıyor. Çekimleri tamamlanan ve şu anda post prodüksiyon aşamasında olan filmin 2022 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor ancak kesin bir vizyon tarihi henüz belirlenmedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top