Hesabım
    "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ta Wolverine Karakterini Kim Canlandırıyor?

    X-Men filmlerindeki karakterlerin Marvel Sinematik Evreni'ne geçişini göreceğimiz filmde, şimdi de Wolverine ile karşılaşacağımız konuşuluyor.

    Marvel'ın "Spider-Man: No Way Home" ile giriş yaptığı çoklu evreni daha ileri bir boyuta taşıması beklenen ikinci Doctor Strange solo filmi "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ta karşımıza çıkacağı söylenen karakterlerin sayısı her geçen gün artıyor.

    Tobey Maguire'ın Spider-Man'inin yanı sıra, Tom Cruise tarafından canlandırılan bir Iron Man varyantının da yer alacağı söylenen filmde ayrıca X-Men filmlerinden karakterlerin de yer alcağı yoğun bir şekilde konuşuluyor ve tartışılıyor. Filmin geçen hafta Super Bowl'da yayınlanan son fragmanında duyulan bir sesin X-Men filmlerinde Charles Xavier karakterine hayat veren Patrick Stewart'ın sesine olan benzerliği de bu söylentileri alevlendirdi.

    Ardından Ryan Reynolds tarafından canlandırılan Deadpool'un, "Doctor Strange" filminde karşımıza çıkacağı yönünde birtakım söylentiler sosyal medyada dolaşmaya başladı. Reynolds her ne kadar filmde rol almadığını söylese de, bu durum akıllara ısrarla "Spider-Man: No Way Home"da rol almadığını söyleyen Andrew Garfield'ın tutumunu getirdi. Ryan Reynolds'ın esprili kişiliği de hesaba katıldığında, filmde olmadığını söylemesi hayranları pek inandıramadı.

    Şimdi de filmde X-Men filmlerinin mutantlarından Wolverine ile karşılaşma ihtimalimiz konuşuluyor. The Illuminerdi ve Screen Rant yazarı Joseph Deckelmeier, kendi Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımla "Doctor Strange in The Multiverse of Madness"ta Wolverine'in yer alacağını ancak kesinlikle Hugh Jackman tarafından canlandırılmayacağını söyledi. 

    Wolverine karakterinde çok sevilen Hugh Jackman, 2017 yapımı "Logan" filminden sonra bir daha Wolverine olarak izleyici karşısına çıkmayacağını açıklamştı. Patrick Stewart da Charles Xavier rolü için benzer bir yorum yapmıştı, ancak artık bu doğru değil gibi görünüyor. Eğer Jackman gerçekten de Wolverine olarak dönmezse, karakteri hangi oyuncunun canlandıracağı büyük bir merak konusu. Daha önce de genç Wolverine olarak adı geçen Daniel Radcliffe'in adı muhtemel oyuncular arasında bir adım öne çıksa da filmde Wolverine'in olup olmadığını ya da onu kimin canlandırdığını öğrenmek için 6 Mayıs'ı beklememiz gerekiyor gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top