Hesabım
    Adam Driver'lı Bilim Kurgu Filmi "65"in Vizyon Tarihi Ertelendi

    Yapımcılığını Sam Raimi'nin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda "A Quiet Place" senaristleri Scott Beck ve Bryan Woods oturuyor.

    Sony Pictures, 29 Nisan'da vizyona girmesi beklenen bilim kurgu filmi "65" in vizyon tarihinin ertelendiğini duyurdu. Başrolünde Adam Driver'ın yer aldığı film, 14 Nisan 2023'te vizyona girecek. 

    Tobey Maguire'lı Spider-Man üçlemesini ve 6 Mayıs'ta vizyona girecek olan "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmini yöneten Sam Raimi'nin yapımcılığını üstlendiği filmi Scott Beck ve Bryan Woods ikilisi yazdı ve yönetti. Beck ve Woods daha önce John Krasinski ile birlikte "A Quiet Place" filmlerinin senaryolarına imza atmışlar, "Nightlight" ve "Haunt" gibi korku filmlerini yazıp yönetmişlerdi.

    Sony'nin tam bir yıl ertleyerek, merakla bekleyen sinemaseverleri üzdüğü "65" filmi, gizemli bir gezegene mecburi iniş yapan ve burada yalnız olmadığını fark eden bir astronotun gerilim dolu hikayesini anlatıyor. Filmin vizyon tarihinin neden değiştirildiğine dair bir açıklama yapılmadı. Bu erteleme "65"i, Liam Neeson'ın başrolünde olduğu ve 29 Nisan'da vizyona girecek olan aksiyon ve gerilim filmi "Memory" ile rekabet etmekten ve Sam Raimi'nin yönettiği Doctor Strange devam filminden uzaklaştırıyor. Dolayısıyla kararın arkasında yatan nedenlerden birinin bu olabileceği düşünülüyor.

    Adam Driver'ın yanı sıra Chloe Coleman ve Ariana Greenblatt'ın rol aldığı "65"in fragmanı ya da filmin konusu hakkında ayrıntılı bir bilgi henüz paylaşılmadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top