Hesabım
    Oscar'lı Oyuncu Brie Larson, Sıradaki Hızlı ve Öfkeli Filminde Rol Almak İstiyor

    Brie Larson, arabalara olan sevgisini, Hızlı ve Öfkeli filmlerine olan takıntısını dile getirdi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Captain Marvel'ı olan Brie Larson, gişe rekorları kıran bir başka film serisine olan ilgisini duyurdu. İlk filmi 2001 yılında gösterime giren Hızlı ve Öfkeli seisine takıntılı olduğunu söyleyen Oscar'lı oyuncu, serinin gelecek filminde rol almayı çok istediğini belirtti.

    Hızlı ve Öfkeli serisinin son ve dokuzuncu filmi olan "F9" (Hızlı ve Öfkeli 9) 2021 yılında gösterime girdi. Serinin 10. filminin ise 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Son olarak Jason Momoa'nın da katıldığı açıklanan 10. filmde Vin Diesel, Nathalie EmmanuelMichelle Rodriguez ve Tyreese Gibson orijinal rollerini yineleyecekler. Filmin yönetmenliğini yine Justin Lin üstlenecek. 

    Brie Larson, 2019'da vizyona giren "Captain Marvel"da başrol oynadığında yıldızlarla layık bir üne kavuştu. Ancak Larson, otomotiv markası Nissan'ın marka elçisi olduğunda ülke genelinde küçük ekranlarda görünmeye başlamıştı. 2020 Mart'ından bu yana, markanın birkaç televizyon reklamında direksiyon arkasında yer aldı. Ünlü oyuncu Şu anda "The Marvels" adlı bir "Captain Marvel" devam filminde rol almaya hazırlanıyor.

    "Lütfen, lütfen herkese bir Hızlı ve Öfkeli filminde oynamak istediğimi söyleyin. Saplantılıyım. Ben onları seviyorum. Bence çok iyiler. Çok eğlenceliler. Ve arabaları sevmemi sağladılar..." diyen Larson, filmde kendisine nasıl bir rol verilirse verilsin oynamaya hazır olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top