Hesabım
    Chris Pine ve Thandiwe Newton'lı Casus Gerilimi "All the Old Knives"ın Yayın Tarihi Belli Oldu

    Filmde ayrıca Laurence Fishburne ve Jonathan Pryce rol alıyor.

    Amazon Prime Video, yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken gerilim filmi "All The Old Knives"ın 8 Nisan tarihinde platformda yayınlanacağını açıkladı. Bir casus gerilimi olan "All the Old Knives"ın başrollerini Chris Pine ve Thandiwe Newton paylaşıyorlar. Filmde ayrıca Laurence Fishburne ve Jonathan Pryce rol alıyor. 

    New York Times'ın çok satanlar listesinde yer alan Olen Steinhauer'ın aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunu da Steinhauer kendisi kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğundaysa, daha önce yönettiği projeler arasında "Armadillo" adlı belgesel, Borg vs. McEnroe adlı film ve "ZeroZeroZero" adlı mini dizi bulunan Janus Metz oturuyor.

    "All the Old Knives"ın konusu kısaca şöyle: Eski CIA ajanı olan Celia (Thandiwe Newton) ve Henry (Chris Pine), küçük bir Amerikan kasabasında yıllar sonra bir akşam yemeğinde buluşur. Celia, ailevi nedenlerden dolayı CIA’den ayrılmıştır. Heny ise hala mesleğine devam etmektedir. Eski sevgililerin yeniden bir araya gelişi bir tesadüf değil, geçmişte birlikte çalıştıkları bir görevle ilgilidir. Altı yıl önce tüm yolcuların ölümüyle sonuçlanan bir uçağın kaçırılması ile ilgili bir görevde yer alan Celia ve Henry, yaşananları tekrar gözden geçirmeye başlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top