Hesabım
    Gerilim Filmi "Barbarians"tan Fragman!

    Film, birlikte keyifli bir yemek için buluşan dört arkadaşın kabusa dönüşen gecesini anlatıyor.

    Neredeyse on yıl önce, "The Purge" korku türünde varlığını duyurduğundan beri, haneye tecavüz temalı gerilim filmleri giderek daha popüler hale geldi. Charles Dorfman tarafından yazılan ve yönetilen "Barbarians"ın fragmanı bize bu alt türdeki en son korku hikayesini gösteriyor.

    Başrollerinde "Game of Thrones" dizisinde Ramsay Bolton karakteriyle tanıdığımız Iwan Rheon, "Downton Abbey" ve "Nightfall" gibi yapımlarda rol alan Tom Cullen, "The Affair" ve "American Gothic" gibi dizilerde izlediğimiz Catalina Sandino Moreno ve Inès Spiridonov'un yer aldığı film, hayallerindeki eve taşınmadan hemen önce kabus gibi bir haneye tecavüzün hedefi olan dört arkadaşın yirmi dört saat içinde yaşadıklarını konu alıyor.

    Filmin fragmanı izleyicileri sırlar, ürkütücü görseller, şiddet ve benzersiz huzursuz bir atmosferle dolu bir akşam yemeğine davet ediyor. Fragman ağırlıklı olarak filmdeki korkunç olaylar başlamadan önce geçen olayları gösterse de izleyicilerin mecazi bombanın patlamasını beklediği sarsılmaz bir ürkütücülük var. 

    "Barbarians" yapımcı kimliğiyle önce çıkan Charles Dorfman'ın ilk yönetmenlik denemesi. Birçok filmin yapımcılığını üstlenen Dorfman'ın yer aldığı projeler arasında "The Lost Daughter", "The King's Speech", "Honest Thief" gibi filmler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top