Hesabım
    Tom Holland'lı "Uncharted" ABD Gişesi'ndeki Liderliğini Koruyor

    Yine Tom Holland'ın başrolde olduğu "Spider-Man: No Way Home" ise yeni bir gişe rekoruna doğru ilerliyor.

    ABD'de geçen hafta vizyona giren Tom Holland ve Mark Wahlberg'li video oyunu uyarlaması "Uncharted" bu hafta da gişenin zirvesinde yer alıyor. Film ikinci hafta sonunda 23.3 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Bu açıdan açılış haftasına göre geliri yaklaşık %50 civarında azaldı.

    Gişenin ikinci sırasında Channing Tatum'lu komedi filmi "Dog" var. Tatum'un başrolünde oynamanın yanı sıra yönetmenliğini de üstlendiği film, hafta sonunda 10 milyon dolar kazandı. Listenin üçüncü sırasında, başrolünde yine Tom Holland'ın olduğu gişe rekortmeni "Spider-Man: No Way Home" yer alıyor. 11. haftasında olmasına rağmen ABD gişesinin ilk beşindeki yerini hiç kaybetmeyen film hafta sonunda 5.8 milyon dolar kazandı.

    "Spider-Man: No Way Home"un toplam kazancı ise 800 milyon dolara yaklaşmak üzere. Film çok yakında 800 milyon dolar barajını geçen üç filmden biri olabilir. ABD'de tüm zamanların en çok gişe hasılatı elde eden 1. filmi 936.6 milyon dolarla "Star Wars: Force Awakens", 2. film ise 858.3 milyon dolar ile "Avengers: Endgame". Geçtiğimiz günlerde "Avatar"ı yerinden ederek 3. sıraya yükselen "Spider-Man: No Way Home"un "Avengers: Endgame"in yerini de alıp alamayacağı merak konusu.

    ABD gişesinin ilk beşini tamamlayan filmler ise Kenneth Branagh'ın Agatha Christie uyarlaması "Death On Nile" ve "Jackass Forever" oluyor. Hafta sonu 4.5 milyon dolar gişe kazancı elde eden "Death on Nile"ın toplam hasılatı 33 milyon dolara ulaştı. "Jackass Forever" ise hafta sonunda 3.2 milyon dolar kazandı ve toplamda 52 milyon dolar kazanarak bütçesini beşe katladı. 

    Bu hafta vizyona girecek olan "The Batman"in gişede nasıl bir sonuç elde edeceği ve "Spider-Man: No Way Home"un başarılı ilerleyişini durdurup durduramayacağı merakla bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top